Petites Jubelles is geboren uit de gedeelde passie en het ondernemerschap van twee schoonzussen, Julie en Isabelle. De naam is een speelse samenvoeging van onze namen – Julie (de Ju) en Isabelle (de belles) oftewel knabbel en babbel ;-). Hoewel de winkel nu volledig gerund wordt door Julie, blijft Isabelle met haar 31 jaar ervaring in een babyboetiek een onmisbare steun, altijd klaar met raad en daad.

Ik, Julie (’88), ben mama van Célestine (’17), Maurice (’22) en plusmama van Emile (’09). Vrouwtje van Grégory. Afgestudeerd als bachelor hotelmanagement en lang meegewerkt in het Mexicaanse familierestaurant van m’n ouders dus I loooove Mexican food en margarita’s natuurlijk ;-). 

Nadat het restaurant verkocht werd, werkte ik als evenementencoördinator voor de gemeente Knokke-Heist. Dat in combo met de webshop tot er dus onverwacht een pand vrijkwam op m’n droomlocatie. 

De start

Ons avontuur begon eind 2020 als een bescheiden online shop, gedreven door onze passie voor alles wat met baby's en kinderen te maken heeft. Als mama van drie hecht ik veel waarde aan een persoonlijke en eerlijke aanpak. Met Petites Jubelles wilden we een winkel creëren die kwaliteit, stijl en functionaliteit perfect combineert.

Dankzij de steun van onze geweldige klanten en de nodige toewijding zijn we uitgegroeid van een online shop naar een multichannel verhaal. Eind 2023 openden we onze eerste pop-up winkel en sinds april 2024 zijn we definitief gevestigd in ons geliefde Knokke-Heist. Hier kun je onze producten niet alleen zien, maar ook voelen en ervaren.

Ons aanbod

Bij Petites Jubelles vind je een zorgvuldig samengestelde selectie. Van prachtige kleding en handige accessoires tot inspirerend speelgoed en sfeervolle decoratie voor de kinderkamer. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in geboortelijsten van A tot Z, zodat we de mensen helpen klaarstomen voor het ouderschap.

We vinden het belangrijk om te weten waar al onze spullen vandaan komen en kennen dan ook één voor één al onze leveranciers. Eerlijke productie, duurzaamheid en milieuvriendelijke materialen zijn vaste waarden binnen ons verhaal.

Bezoek ons

Onze winkel in Knokke-Heist is meer dan alleen een plek om te winkelen. Het is een ruimte waar je inspiratie kunt opdoen en persoonlijk advies kunt krijgen. Kom langs en ervaar de warme en gastvrije sfeer waar wij met Petites Jubelles voor staan.

Dankjewel voor het bezoeken van onze website en voor het steunen van ons familiebedrijf. We kijken ernaar uit om jou en je kleintjes te verwelkomen in onze winkel!

Liefs,

Julie